Skebilkops in Kunst- en Cultuursalon Articum

Skebilkops is weer te zien en te beluisteren van:

Donderdag 31 januari tot 27 februari expositie “Skebilkops“

Skebilkops in Kunst- en Cultuursalon Articum

Skebilkops in Kunst- en Cultuursalon Articum


opening expositie ”Skebilkops“ is op

Vrijdag 1 februari 20.00 uur


Ria Westerhuis – dichter, tekst- en verhalenschrijfster, Jacob Bos – glas & conceptueel beeldend kunstenaar en geluidskunstenaar ferrie = differentieel. Zij zullen in de Kunst- en cultuursalon hun bijzondere kunstvormen laten zien in een niet alledaagse expositie.Jacob maakt prachtige glasobjecten, Ria schrijft en declameerd teksten en Ferrie is virtuoos met geluid!

Samen maakten ze de Skebilkops. . . . . . de glazen maskers die omringd door mysterieuze geluiden hun verhalen in het eeuwen oude eRWeens uitspreken! Daarnaast zal Jacob glasobjecten en enige schilderijen exposeren.

Ria declameert enkele van haar gedichten. U bent van harte welkom bij deze opening.

Kunst- en cultuursalon Articum, Woldstraat 52, 7941LL Meppel

Tel: 0522 270522 mail: salon – at – articum – punt – info web: Articum