Uitnodiging Vurige Kunst Vormen

‘De Olde Karke vol Vurige KUNST Vormen’

Zaterdag 17 en Zondag 18 november exposeren glas & conceptueel beeldend kunstenaar Jacob Bos en literair & beeldend kunstenares Delia Bremer beide uit Hoogeveen hun KunstVormen vol passie.

Jacob Bos vindt dat zijn kunst pas betekenis krijgt als ze in een context staat.Kunst wordt uitstekend ingebed in kunst. Elke kunstenaar heeft namelijk in wezen een zelfde drijfveer, namelijk het creëren, een reflectie toevoegen aan de wereld.Een schilderij kan een sculptuur versterken, een dialoog aangaan. Ik exposeer met kunstenaars die totaal verschillend zijn, maar die grote verschillen bieden juist een doorkijk. Elk oog ziet nu eenmaal anders. Het ene sluit het ander niet uit. Dat is transparantie. Met mijn werk is dat misschien wel heel letterlijk. Glas heeft een unieke transparante eigenschap. Ik zie mijn werk dan ook een beetje als een venster op de wereld en iets dat daar voorbij ligt.’

Geïnspireerd door het werk van Bos ging Bremer aan het werk. Detail foto’s van 1 bij 1 centimeter verwerkte zij tot kunstwerken van 100 x 150 cm.

Het nieuwe werk wordt in het weekend voor het eerst geëxposeerd!

Vuurspuwen

Naast het werk als professioneel fotograaf en boeken schrijfster kan Anneke Bloema ook Vuurspuwen. Zaterdagmiddag 17 november zal Anneke Bloema haar vuurspuw kunsten de lucht in blazen. Voor wie wil en durft mag het ook zelf uitproberen!

Vurige Voordrachten

Zondagmiddag vanaf 15 uur zal singer-songwriter John Hekert met zangeres afgewisseld door poëzie voordrachten van de dichters Ria Westerhuis en Delia Bremer. singersong-writer John Hekert


Meer informatie Delibre.nl

Zaterdag en Zondag is iedereen welkom van 11-17uur om de kunstenaars en hun nieuwe kunstwerken te bezichtigen in de ‘Olde Karke, Zuidwolderweg 8 in Echten (Dr)

filmpje