Skebilkops op Kunstveld Uffelte 2011

Schouw Uffelte 2011

Schouw Uffelte 2011

Tijdens de schouw zal ook het gezamenlijke project van ferrie = differentieel, Ria Westerhuis en Jacob BosSkebilkops” te zien en te horen zijn.

Dinsdag 21 juni 2011: 21.21 uur

SCHOUW 1.0
Begroeten van de zomer / officiële opening /
schouw kunstwerken / open podium
Inloop vanaf 19.00 uur / entree: vrijwillige bijdrage
Start dagprojecten: zonsopgang
Artist in the tent 2011: ERIK SOK


Kunstveld is een groot stuk grasland met boswallen waar kunstenaar in de buitenlucht kunnen werken en exposeren. Zij realiseren objecten, installaties, dynamische kunst, schilderijen, filmmateriaal, fotowerk, interventies, concepten en projecten. Kunstveld is het hele jaar overdag vrij toegankelijk.

projecten 2011:

Grasmuseum, Graswerken, Pimp my tree, Gestalt, Anti-vorm, Tableaux natures, Contemplatio, Molshopen, Woorddicht, Windwiegers, Clash of the painters, Labylon, Rokers, Hooiwerk, Schaduw, Evenwicht, Notenkraker, Springplank, Heuvel/observatorium-Poel, Vuursculptuur, WoWo, Skebilkops. In het najaar: groot gezamenlijk project a la Falling men……

Meer dan 10 Kunstenaars:

O.a. Erik Sok, Nirdosh, Liesbeth Takken, Eric Maria, Yvette van der Aa, Take 5+, Janny Smit, WoWo, Jan Piet vd Berg, Fieke Takens, Jacob Bos, Anna Seldenrijk, Mark vd Staay, ferrie=differentieel en Ria Westerhuis.

Adres: Nieuwe Kampenweg Uffelte

Schouw Uffelte 2011

Schouw Uffelte 2011


Volg de Ruiterweg tussen Uffelte en Havelte. Ongeveer 300 meter buiten de bebouwde kom van Uffelte begint een zandweg: de Nieuw Kampenweg. Hier kunt u uw auto parkeren. De ingang van Kunsveld ligt ongeveer 300 meter vanaf de Ruiterweg aan deze zandweg.
Schouw Uffelte 2011

Schouw Uffelte 2011