Skebilkops in de Steenfabriek “de Werklust” in Losser

Steenfabriek de Werklust in Losser

Steenfabriek de Werklust in Losser


Op zondag 5 juni (2011) kunt u bij het Rijksmonument Steenfabriek de Werklust genieten van een Art-event. De organisatie is in handen van Stichting Kunst-evenementen die inmiddels een ruime ervaring hebben in het organiseren van kunstevenementen op bijzondere locaties. Zoals bij Hof van Saksen ( maart jl.) en bij de Hamermolen in Ugchelen wat in augustus alweer voor de 4e keer wordt gehouden.

U kunt op zondag genieten van kunstwerken van ong. 45 kunstenaars uit binnen- en buitenland. U moet hierbij denken aan schilderijen in diverse stijlen, fotografie, beelden en objecten gemaakt van verschillende materialen zoals keramiek, glas, hout, metaal etc. Maar ook toegepaste kunst zoals handgemaakte tassen, kleding en sieraden. Kortom voor elk wat wils.

Gedurende de gehele week kunt u ook de expositie van Droomreizigers bekijken, ongeveer 30 verschillende kunstenaars laten u kennis maken met hun dromen.

Meer informatie over het Art-event en de deelnemers kunt u vinden op Kunst Evenementen.

De gehele week kunt u de Steenfabriek ( Smuddeweg 3 , 7581 PN Losser) bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang bedraagt € 2,50.

Steenfabriek de Werklust in Losser

Ria en Skebilkop